7.12.2009

Megaluokan huijaus
Olen joskus aikaisemminkin täällä kertonut, että viherkasvit eivät viihdy meillä ollenkaan. Aina ne nuupahtavat ja kuolevat pois. Siksipä olenkin siirtynyt tykkäämään leikkokukista. Ne ovat todella kauniita ja piristäviä! ...ja kalliita.
Samalla Plantagenin reissulla kun hairahduin ostamaan sen vaaleanpunaisen kuusen, sorruin myös muovisiin leikkokukkiin! No tietenkään en tykkää muovikukista, mutta olinhan jo sortunut tekokuuseen, joten saatoin kokeilla myös näitä! Jostain syystä minua hieman nolotti kassalla, ikäänkuin olisin ollut ostamassa virtuaalista parisuhdetta tai megaluokan silikoneja?! Kotona päätin vielä maximoida huijauksen ja lisäsin muovikukkasille vettä (hih-hi ;)) ja laitoin ne peilin eteen, jossa kolme kukkaa näyttääkin kuudelta kukalta! Olin oikein tyytyväinen, kun ainakin yksi kaverini luuli kukkia oikeiksi!

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

:-D AInakin kuvissa ne näyttää tosi vakuuttavilta vesineen kaikkineen!

Pilvitarha kirjoitti...

No varsinainen skandaali! :D Ihan menevät kyllä täydestä ainakin netin välityksellä...

Parolan asema kirjoitti...

Kyllä ainakin minäkin luulin oikeiksi, kyllä kunnon laadukkaat keinoiset kukat toimii todella hyvin, eivätkä nuupahda ;)

Katja kirjoitti...

Minuun upposi ihan täydestä, ainakin kuvista :D

Anu kirjoitti...

Tuplahuijaus toimii erittäin hyvin! Meikäläiseenkin upposi kuin häkä.

Ruusu kirjoitti...

Olen ollut itse kovin iloinen nykyisten tekokukkien ja -kasvien laadusta. Olen nimittäin armoton tuomionpeukalo eivätkä kissat jättäisi aitoja kasveja rauhaan. Me likes! :D