15.11.2009

PostiaLeikkihuoneessa jo rakennellaan leikkejä! Remontin valmistuttua olen tyytyväisenä seurannut, kuinka leikit (ainakin toistaiseksi) tosiaan pysyy niille varatussa huoneessa!
On roikuttu renkaissa, kiipeilty puolapuissa ja rakenneltu palapelejä. Eilen löysin kirpparilta mustan postilaatikon ja tänä aamuna siellä oli jo postiakin jokaiselle perheenjäsenelle! Tulevalla viikolla saadaan vielä säkkituoli peuhaamista ja huilaamista varten. Mahtavaa! Leikkihuone tuntuu ainakin nyt parhaalta muutosidealta mitä olen koskaan toteuttanut.

11 kommenttia:

Sokrutin kirjoitti...

Joko on posteljoonileikit kovassa vauhdissa? Varmasti IN juttu!Odotan innolla lisää kuvia :)

Nina kirjoitti...

HUIPPU!Mielettömän makea!

Anu kirjoitti...

Mielettömän hieno postilaatikko ruohotupsuineen! VAU!!!

Katja kirjoitti...

Miten multa on mennyt näin upea blogi ihan ohi? No nyt olen heti lukija :)Postilaatikko on loistava idea!

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Mainio idea toi postilaatikko! Hauska idea oli myös vetimet tyhjästä:)

Miia kirjoitti...

Hei! Löysin huipun blogisi vasta tänään ja ehdin vasta pikakelata sivut läpi, täytyy paneutua teksteihin paremmalla ajalla oikein kunnolla. Kysyisin kuitenkin, että mistä ruokapöytänne on peräisin? Muoto ja väri miellyttää silmää, ja ainakin kuvasta päätellen päytä olisi riittävän matala standardia matalammille tuoleillemme.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Todella kivaa saada näitä kommentteja ja ennen kaikkea uusia lukijoita!! Tervetuloa vaan Katjallekin :)Keittön pöydän teki meille puuseppä Seppo Turunen, jonka pitää laadukasta verstastaan täällä Jyväskylässä. Yhteystietoja tässä! http://www.woodentouch.fi/

Sisustuskärpänen kirjoitti...

...ainiin ja Miialle: Tämä puuseppä tekee varmasti pöydän myös omien mittojen mukaan! Meidän pöytä on 110x250 ja kork. 75cm Ota häneen yhteyttä, voin suositella :)

joska kirjoitti...

Oi joi, ei olisi millään ollut aikaa tutkia blogiasi läpi mutta en malttanut jättää keskenkään. Hykerryttävän ihania juttuja, pitää palata paremmalla ajalla kynän ja paperin kanssa jotta saa osan muistiin.

Anu kirjoitti...

Sulla on kyllä aivan mainioita sisustusideoita! löysin blogisi jokin aika sitten ja aivan hurmoksessa olen katsellut vanhoja postauksia, varsinkin kuvia ja innolla odotan uusia :)Millainen koti teillä on sisustetttavana? Tuntuu ainakin lääniä riittävän...Ja sitten, mistä nuo hyllyssä olevat pinkit purnukat ovat peräisin?

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Joska ja Anu! Kivaa, että olette tyytyväisiä blogini sisältöön! Se tuo aina uutta intoa ja puhtia päivitellä blogia :)Me asumme suuressa 60- luvun tiilisessä omakotitalossa. Muutimme tänne kolme vuotta sitten ja oikeastaan kaikki paikat oli alkuperäisessä kunnossa. Nyt on rempattu ja uusittu, ja samaa hommaa olisi edessä vielä aika mittava määrä... tämä talo on meille harrastus, intohimo, koti ja mahdollisuus opiskella käytännön "Remppa-Raneksi" ;)Pinkit ämpärit on hankittu Kodin Ykkösiltä joskus vuosia sitten.