1.11.2009

Into piukkana :)

Tänä viikonloppuna on monta asiaa edistynyt huimasti! Tässä kuva remontin alla olleesta leikkihuoneesta. Perjantai iltana saatiin lattia paikoilleen ja puolenyön lähetessä raahattiin vielä puolapuutkin huoneeseen. Nyt vielä lattialistat ja vaatekaappien maalaus, niin lelukaaokselle on koti valmiina! Olen oikein iloinen, että rohkenin ottaa tuon ruutulattian. Ajattelin pitää muun värityksen hyvin hillittynä, sillä lelut kyllä tuo väriä ja "mielenkiintoisia yksityiskohtia" yleisilmeeseen. Niiiiiin ihanaa, kun tämä huone valmistuu ja saan leluvuoret pois olkkarin nurkista!
Toinen iso ponnistus oli, kun eilen siirrettiin pihamaja/vilpola äitini pihalta tänne meidän pihaan. 9m2 mökki ei tietenkään siirtynyt ihan pelkästään miesvoimin, kun matkaakin oli liki 10km. Mutta nyt se seisoo tuossa pihalla ja odottaa sisustajaa. Tämä projekti kyllä siirtyy keväälle, sillä homma on aloitettava maalaamalla. Äitini on maalannut vilpolan hennolla roosalla ja persikalla... Minä ajattelin modernisoida mökin totaalisesti. Meinaan vaihtaa koukeroverhot sälekaihtimiin ja sutia "lällyvärien" päälle harmaata ja mustaa. Into on niiiiin piukeana, kun suunnittelen mökin uutta ilmettä!

4 kommenttia:

cidi kirjoitti...

Kyllä tuolla kelpaa leikkiä, keikkua, kiipeillä ja heilua! Hieno lattia ja puolapuut :)

PikkuBertta kirjoitti...

Tuo ruutulattia antaa lapsille monenlaisia leikkimahdollisuuksia.Kiva että rohkenit sen laittaa.Ja pihamajansiirto on TOSIAANKIN ollut iso urakka.Meillä pitäs leikkimökki siirtää tyttärenpojalle leikkipaikaksi 15km päähän.Miten te teitte siirron???neuvosta kitollinen.

Suki kirjoitti...

Vau, onnenpekat! Puolapuut ovat listallani heti kun joskus saamme Varpulle oman huoneen.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi PikkuBertta! Meillä vilpolan siirrossa oli hinausauto, joka suhteellisen näppärästi sai laskettua rakennuksen suurinpiirtein oikealla paikalle. Sitten vain nippu miehiä ja rautakankia ja talikoita hienosäätöä varten ;) Minä olin vain katselujoukoissa ja näppärästi se lopulta oikeaan kulmaan saatiin! Yksi tuija meni pihasta nurin, koska autolla ei ihan pienistä väleistä mahdu. Mutta, tuijia voi istuttaa aina lisää... :)