16.10.2009

Suuri askel minulle!Kateellisena olen katsellut, kun esim. Varpusen blogissa on järjestelty ja järkkäilty purkkeja ja purnukoita ojoon! Minulle jauhojen ja muiden "purkittaminen" on liian työlästä hommaa ja sitä paitsi olen aina ollut "pois silmistä, pois mielestä"-tyyppiä siivouksen suhteen. Niinpä kaappini usein muistuttaakin katastrofialuetta, vaikka sisustus muuten olisi seesteinen...
Nyt kuitenkin tein suuren askeleen ja järjestelin jauhopussit. Maailmankaikkeuden epäjärjestyksessä tämä on pieni ja merkityksetön asia, mutta minulle epäkätevien kumilenkkien vaihtuminen metallinipsuihin pussin suulla on suuri muutos!

7 kommenttia:

nelio kirjoitti...

hah. siivousta se on piilossakin kuten esimerkiksi turhien tiedostojen poisto tietokoneelta...

Ruusu kirjoitti...

Mistä tuollaisia metallinipsuja saa? Ovat muuten tosi käteviä, olen etsinyt tuollaisia. :)

Vekarus kirjoitti...

Mukava kuulla, että on muitakin pois silmistä siivoajia :-)

Anu kirjoitti...

Voi miten ihanaa olisikaan säilyttää ruokatarvikkeita tuollaisissa nykyaikaisissa vetolaatikoissa. Ne on tosi käteviä.Käteviä ovat myös nuo nipsut. Minulla saman asian ajavat ihan vaan pyykkipojat. Ne ovat jotenkin hauskoja mielestäni.

Suki kirjoitti...

Oih, hienoa työtä. 10 pistettä! Arvostan. Ja nuo nipsut on kyllä niiiin käteviä. Mahtavaa, mahtavaa.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Oi,pyykkipojat kuulostaa hauskalta! Ne on tosi monikäyttöisiä ja kauniita! Nämä nipsut olen joskus ostanut kirpparilta, tottakai!

satuNainen kirjoitti...

Tosi hyvä idea! Sunnuntai (tai siis Raisio) on muuten lähtenyt purkkibisnekseen mukaan (http://satunainensisustaja.blogspot.com/2009/10/pakko-saada-purkki.html)! On vaan valitettavasti nykyisiin hyllyväleihini pikkusen liian korkea ... ja näköjään on ylivoimainen hommaa siirtää yhdellä pykälällä ylemmäs ;)Noita isoja klipsuja - useampaa eri kokoa - saa ainakin toimistotarviketukuista, mutta eiköhän kunnollisessa kirjakaupassakin niitä ole tarjolla...