4.10.2009

Ristiriitaisia tunteitaTässä on yksi esine, jolla on oma persoona. Pakko olla niin, koska välillä pidän tästä ja pärjäilemme hyvin, mutta toisinaan se on mielestäni oikein ärsyttävän ruma ja kömpelö! Tuolista tulee mieleen jonkun vanhan pankkikonttorin tupakkahuone ja väristä vauvan kakka... vaikka toisaalta väri voisi olla ihanaa venyvää toffeeta ja edellinen tehtävä jotain viehkeän dramaattista, kuten diivan näyttelijättären oma maskeeraustuoli!?
Nyt tuoli on meillä taas näkösällä, työpöydän edessä, mutta samalla tuumailen koko ajan joko olisi aika luopua koko rotjosta?

16 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Minusta on aivan sinun näköisesi!Liikuttava ja upea samaan aikaan.Tykkään!

47000456 kirjoitti...

moi! Mulla on samanlainen mutta tummanpunainen :D Ja oon ainakin ihan rakastunut siihen..Tuosta siun tuolista tulee mieleen toffee, ja se on tosi ihana..Jos löytäisin tuollasen tuolin jostain kotiuttaisin, ne on niin ihania :)

Susanna kirjoitti...

Tuolissa on vaan jotain sympaattista, sitä luonnetta nimenomaan. Saanko kysyä samalla mistä tuollaisia shakkiruutumattoja saa? Haluaisin niin paljon sellaisen lattian, mutta se ei ole mahdollista. Tuo on kyllä niin törkeen hieno!!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos Anrinko, otan tämän kohteliaisuutena ;)47000456: Hauskaa, että tuolilla on siis serkkuja jossain! Otan sinuun yhteyttä, jos päätän joskus luopua tästä!Susanna: Itsekin olen haaveillut ruutulattiasta jo kohta kymmenen vuotta, mutta rohkeutta sen toteuttamiseen ei vaan tahdo löytyä :(...päätin siis hankkia tällaisen maton ja se onkin himoani vähän hillinnyt :) Matto on Kodin ykköseltä.

Melita kirjoitti...

Upea tuoli - ei mikään pikkusievä, mutta ei ole mattokaan, joten sopivat hienosti yhteen.Tälle löytyy varmasti ottajia, jos sen "luonne" rupeaa ottamaan liikaa hermoon.

Parolan asema kirjoitti...

Tuossa on komea muoto, itsellekin harmi varmaan kouluaikojen vaikutuksesta on väriassosiaatiot vähemmän imartelevia ensimmäiseksi, toffee on kyllä se minne pyrkiä. Jospa se saisi uuden värin niin sitten kaikki kolahtaisi? Tepsiiköhän tällaiseen materiaaliin nahkaväri?...

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Vau! Nahkaväri!? Ehkä se tosiaan voisi pelastaa suhteemme?! Tuskin tuoli kyllä nahkaa on, mutta ainahan voisi yrittää. Mistähän tällaista väriä saa ja mitähän sellainen maksaa? Jos on tietoa, otan vinkkejä mielelläni vastaan :)

Anonymous kirjoitti...

Nahkavärejä myy muistaakseni mm. Pintanikkarit.Kurkkaapa nettisivuilta..Tuolla tuolilla on todellakin persoona! hih.Onko hän Esko vai Irmeli vai...?-vaappu

Sisustuskärpänen kirjoitti...

:D Olkoon tästä lähtien Irmeli! Kiitos tuosta nettisivu vinkistä!

Tiivi kirjoitti...

Voipi mennä pilalle kyllä nahkavärillä, jos tekonahkaan sotkee... Tekonahkahan ei ime kuten aito. Mutta joo, ottajia varmaan olisi, tuo sopisi sellaisenaan tänne tietokonetuoliksi! :o)

rubbus kirjoitti...

Täältäkin löytyy yksi tuollainen kilta-tuoli mutta sinisenä :) toihan on päässyt aikoinaan MoMaankin :)

PikkuBertta kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani.Käy kurkkaamassa.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Oho! Enpä olisi arvannut, että tällä tuolilla on oikein joku nimi ja merkki! Toisaalta, sen persoonassa kyllä on tiettyä "diivamaisuutta" ;)Täytynee nyt sitten kutsua häntä Kilta-Irmeliksi :)) Kiitos rubbus!Ja kiitos myös Tiiville vinkistä ja PikkuBertalle tunnustuksesta!

Parolan asema kirjoitti...

En ole vielä itse tullut etsineeksi tuota nahkaväriä, jospa sitä kokeilisi ihan varovaisesti alapuolelle? Tai mallikangaspalaan johonkin toiseen. Meilläkin pitäisi sitä ostella tässä joku päivä, täytyy suunnata tuonne vinkattuun!

pami kirjoitti...

Tuo tuolihan on ihana klassikko joka joskus vielä arvossa arvaamattomassa!! itselläni on pari samanlaista... tosin päällystämistä vailla... kun taitoja ei itsellä ole...Pidä huoli tuolistasi, moni voisi sellaisen haluta... :)

Marko kirjoitti...

Aero myi tumma nahkaista Kiltaa alehintaan 600€ kesällä!