8.10.2009

Ps.Ps-peltikalusteet on ollut lastenhuoneissa, mutta nyt laitoin tämän matalan kaapin eteiseen. Sen sisällä on vielä lasten lautapelejä, mutta eteisen roinaa on jo jonossa kaapin täytteeksi. Meneehän tämä tässäkin ja vanhat jauhokapat särmää taas kivasti tuota erehtymättömästi ikeamaista tunnelmaa...
Keltainen tiiliseinä maalattiin aikoinaan hopeamaalilla, jotta olkkarin puolella telkkari hukkuisi mahdollisimman hyvin siihen.
Huomaatteko muuten "viherkasvini"!? En ymmärrä miksi aina käy näin... Toisaalta, tällaisen kasvin voi laittaa huoletta vaikka talon pimeimpään ja vetoisimpaan nurkkaan ;)

4 kommenttia:

Parolan asema kirjoitti...

Hyvää kontrastia tosiaan, meillä löytyy samaisia, ikeaa ja talonpoikaa :) Täydentävät upeasti toisiaan. Vau miten hieno tiiliseinä, tv tosiaan häviää tuohon hyvin! Kasvit ovat kyllä omansa, meillä ne tuntuu selviävän vain kun saavat niin valoa, muuten olisivat jo kuupahtaneet kokonaan ;)

Jaana kirjoitti...

No noi Ps kaapit sopii minne vaan ja niihin saa paljon "tavaraa" piiloon, hyvä toi sun tiiliseinä olen itsekin käyttänyt hopea maalia seinässä mutta raidoissa mustan ja valkoisen kanssa, pistän joku kerta kuvia blogiini.

PikkuBertta kirjoitti...

Kauniisti yhdistyy uusi ja vanha.Seinä on varmasti parempi noin kuin keltaisena.Ihana koti sinulla.onko se uusi vai kunnostettu.Kaunista viikonloppua:)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Parolan asema: Jos sattuu, että testailet sitä nahkaväriä, niin kertoiletko kokemuksia!? Tuntuu, että teillä siellä asemalla on tarmoa enemmän kuin kokonaisessa pikkuisessa kylässä! :) ...minä aina vähän laiskemmin tartun uusiin toimiin, mutta tuo edellisen postauksen Kilta-Irmelin värjääminen kyllä kiinnostaisi!Jaana: vierailin blogissasi ja palailen kyllä uudestaankin! Raitaseinä kuvia odotellessa! :)PikkuBertta: Kiitos! Talo on vanha, mutta "nuortuu" koko ajan...