29.10.2009

Mummotyynyt


En muista, oliko se minun mummolassa, vai jonkun muun mummolassa, mutta jossain mummolassa kuitenkin näin lapsena virallisia mummotyynyjä. Ne oli liukasta kiiltäväpintaista kangasta ja toiselle puolelle tyynyä oli sommiteltu pyöreä, reunoille asti ylettyvä pitsikuvio. Värimaailma oli muistaakseni terraa ja tummaa laivastonsinistä. Muistikuviini on vain jäänyt, että aivan kamalia ne oli...
Mutta vannomatta aina paras, sillä jos mummovainaa seuraa tätä blogia, niin tässä ne nyt on! Edeltäjiensä innoittamat, mummotyynyt minun tyylillä.

Ja vielä PS. Uskon ja luotan, että myös Joulupukki lukee tätä blogia, eli toivon joululahjaksi (tai mielellään jo ennen joulua) uutta kameraa!! Katso nyt näitäkin laaduttomia kuvia! (Ja kuvaajassahan ei luonnollisestikaan ole edelleenkään mitään vikaa ;)

6 kommenttia:

Apina Kapina kirjoitti...

Mä olen jonkun aikaa miettinyt tuota ihan samaa! MEidän olkkariin eri väreillä, mutta muuten. Ideahan on loistava ;)

anrinko kirjoitti...

Juuri näin, ihanaa!Tykkään väreistäkin.Mä olen jo pitkään katsellut nättejä pitsiliinoja kierrätyksestä. Tarkoituksena jotain vastaavaa värkkäillä...

cidi kirjoitti...

Toivottavasti tontut on tarkkaavaisia ja välittää tärkeän viestin joulupukille! Pidetään peukkuja :)

Isäkärpänen kirjoitti...

o/_x_

Jutta kirjoitti...

Kivoja mummotyynyjä!Peukut pystyyn että Joulupukki kuulee toiveesi :)

Anna kirjoitti...

Hienot on mummotyynyt! Kiitos ideasta, meiltä taitaa kaappien kätköistä löytyä noita vanhoja pitsiliinoja, jotka on mun mielestä aina ollut aika kamalia - tähän asti.