1.6.2009

Uuni

Kirpparilta löysin näin soman uunin tulevaan leikkimökkiin. Mökkiä ei siis vielä ole, enkä edes tiedä millaisen leikkimökin haluaisin, mutta tämä uuni olkoon suunnittelun lähtökohtana!! Mökissä pitäisi voida leikkiä huoletta, mutta silti äidillekin pitäisi saada edes vähän somisteluiloa ;) Sinne tulisi mahtua pieni sänky (n.160 cm) ja keittiötavaroita. Seinässä voisi olla luukku kioskileikkejä varten ja katettu "terassi", jolle voisin laittaa lasten puutarhakalusteet. Mökki ei saa olla liian pieni, mutta ei missään tapauksessa liian massivinenkaan (tonttimme on vain 700 m2) Valmismökkiä en tietenkään huolisi {kipristää nenää}, mutta kun isäkärpäsenkin kädet on jo töitä täynnä koko kesäksi, ei rakentaminenkaan taida tulla onnistumaan... Jostain blogista näin hienon idean, missä valmiina ostettu työkaluvaja oli tuunattu leikkimökiksi! Jonkun hyvän, helpon ja halvan idean nyt tarvitsisin, jotta pääsen kantamaan uunin paikoilleen!!

( ...niin, ja että lapset pääsisivät leikkimään;)

2 kommenttia:

Ruusukuja 6 kirjoitti...

No onpas ollut hyvä löytö, kyllä se leikkimökkikin pian tiensä jostain löytää pihallenne.Meidän lasten leikkimökki ei kyllä yhtään pysy kuosissa, eli niin kuin äiti haluaisi...

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Sen kyllä arvaa, että lapset ei osaa leikkiä "somasti", vaan kuravellit ja kakkarat kannetaan sisälle... Pitäisi varmaan hommata oma mökki minne ei lapset pääse:), että saisi nätistellä siellä ja jatkaa lapsuuden "nukkekotihaaveuílua";)