14.6.2009

Päivityksen aika!Nyt on taas aika päivittää jääkaapinovea! Koulut on loppu, joten lukujärjestys joutaa roskiin ja nimi pienimmällekin toukalle on jo "kirkossa kuulutettu" , eli tämäkin äänestys perheen sisällä raukeaa... Etukupongit on vanhentuneet ja hammaslääkärit kärsitty.
Pohdiskelen vain, että onko olemassa sellaista perhettä, joka on rauhoittanut jääkaapinoven? Kuinka siistiltä ja "autiolta" keittiö näyttäisi ilman lippuja ja lappuja jääkaapinovessa? Onko jollain olemassa jokin parempi paikka/idea perheen ilmoitustaululle?

7 kommenttia:

47000456 kirjoitti...

upeita nuo vanhat ruokailuvälineet, aivan mahtava idea! :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Idea liimata magneetti vanhojen ruokailuvälineiden taakse, on taas esimerkki siitä, kuinka näkömuisti toimii. Pidin nimittäin ideaa omanani, kunnes näin jossain aivan samanlaisen toteutuksen! Alitajuntaani oli kai jäänyt kuva, ja idean ulos pulpahtaessa olin jo unohtanut mistä se on peräisin... Tai voihan olla, että se toinen on nähnyt jossain näitä minun haarukoita, sillä yhtenä jouluna tehtailin näitä lahjaksi koko suvulle, tarhantäteille ja ystäville! :)

Ruusu kirjoitti...

Tosi hauska idea! Sinulla on muuten mielenkiintoinen ja inspiroiva blogi. Tulen jatkossakin seuraamaan touhujasi. :)

Vekarus kirjoitti...

Samaa mieltä muiden kanssa!Ja ole hyvä vaan, on se hyvä, etten ole yksin koukussa. Alkaa lista vaan olemaan jo varsin pitkä...

Ruusukuja 6 kirjoitti...

Meillä on varmaan pian samalaisia jääkaappimagneetteja kuin teillä!! Ihania ovat!! Meidän jääkaapin ovi on pullollaan tyttösemme värityskirjoista ym. leikkatuja kuvia (leikaaminen on katsos niin mukavaa) ja pitäähän sitä omat hienot tekeleet esille saada, enkä niitä henno heti poiskaan ottaa...

Susanna kirjoitti...

Mahtava idea nuo ruokailuvälinemahneetit - olipa idea sitten kenen hyvänsä. :)Minä olen aina tykännyt pitää jääkaapit valkoisinaan, mutta Sulon myötä jos jonkinlaista magneettia on alkanut ilmaantua paikalle. Olisivatpa ne olleet yhtä hyvän näköisiä kuin teidän!

memmu kirjoitti...

Ihana blogi sinulla... eka kertaa tänne eksyin mutta en varmasti viimeistä! Kivat nuo kirjainmagneetit kun ovat valkoiset... meillä niitä löytyy kelta-puna-sini-vihreä-oransseina mutta maalaamallahan värikirjo muuttuisi mukavamman näköiseksi. Tykkään myös tuosta ruokailuvälinemagneeti-ideasta... tosi ihqu!