8.6.2009

Hyviä löytöjä
Työpisteen ympärille on kerääntynyt joukko minulle rakkaita hyviä löytöjä! Hyvän löydön tunnistaa siitä, että vielä vuosienkin jälkeen tulee hyvälle mielelle, kun muistelee ensikohtaamista tavaran kanssa. Turkoosi parturintuoli osui silmiini kerran eräässä vanhantavarankaupassa, mutta myyjä ei suostunut myymään sitä! Kinusin ja vinguin, mutta tuoli kuulemma kuului "rekvisiittaan"... Paljon myöhemmin kun vierailin samassa liikkeessä, oli tuoliin ilmestynyt hintalappu 65€ Minusta se oli naurettavan halpa! Millaisen tuolin saa uutena kaupasta tuohon hintaan? Kaiken lisäksi tuoli on aivan mielettömän hyvä istua!
Toinen hyvä löytö on tuo vihertävä lasilevy. Se maksoi n.20€ kirpparilla ja muutti Muuramen kirjoituspöydän ilmeen totaalisesti. Lasi on niin tukeva, että olen ajatellut sitä myös suihkuseinäksi tai liukuoveksi. Pöytälevynä se muuttaa ilmettä, kun sen alle laitetaan vaikka vanhat Singerin jalat tai pino betoniharkkoja.

Pyöreät nahkaiset rasiat on muisto häämatkalta ja kiikarit Tikkakosken armeijan poistomyymälästä.
Vihreä metallikärry on jo palvellut monessa tarkoituksessa ja päätyi meille purettavan koulun kemianluokasta. Muistan kuinka oikein tärisin innosta, kun kuulin että kaiken lopun kouluun jätetyn tavaran saa viedä ilmaiseksi pois! Otimme mukaamme myös liikuntasalin puolapuut!
Pöytälampuksi ryhtynyt jalkalamppu on lähtöisin Ikeasta, mutta päätynyt tänne kirpparin kautta. Punareunainen metallikyltti taas on Prahasta ja kieltää tupakoinnin, eli sopii minne vain!

Ps. Numerotaulukin on nyt tainnut löytää paikkansa!! Ja minusta tuntuu, että sillä on jotain vipinää tuon kirjoituskoneen kanssa... ;)

12 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Aivan ihania tavaroita! Sinulla on hyvä maku!

Jonna kirjoitti...

Kauniita tavaroita! Ja mielenkiintoinen blogi. :)

barbro v kirjoitti...

Ehdottomasti yksi tasokkaimmista kotimaisista blogeista, joita olen löytänyt ja joihin olen rakastunut! Hyvä maku, todellakin, ja taitava kuvaajakin. Suosikki!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Ooh, {vähän jo punastuu..} Tämä on todella kiva kuulla!! Hauskaahan tämä bloggailu on ja aina vain hauskempaa, jos vielä joku muukin tykkää!

pilvitarha kirjoitti...

Oijoi, me ollaan siipan kanssa hyvin kateellisia tuosta tuolista! Samaa mieltä että halpa oli.("Tämä on aivan niinku sinä" huutelee siippa vähän väliä tuolta läppäriltään:)

pilvitarha kirjoitti...

Ahaa, pääsin tuonne leikkimökin uuni-juttuun ja huomasin pari pikku yhteneväisyyttä omaan aivotoimintaani :D

Sisustuskärpänen kirjoitti...

pilvitarha, kiva kuulla, sillä nyt voin todistaa omalle siipalleni, että minulla kuitenkin on aivotoimintaa :)) ja vieläpä aika laadukasta sellaista!

Jutta kirjoitti...

Voi mitä upeita löytöjä! Tuoli ja metallikärry ovat suosikkejani.

Parolan asema kirjoitti...

Upea työhuone! Loistavat yhdistelmät, itse kuolaan niin tuon rullakon perään. Sinulla on todella silmää! Ja mainio blogi :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos kaikille mukavista ja kannustavista kommenteista!

Esba kirjoitti...

Päädyin tänne Barbro v:n blogin kautta. Kerrassaan ihana työpiste ja mukava blogi! Luulin ensin, että kyseessä olevat kuvat ovat Living etc:stä ... :) Rakastan myös itse teollista (hieman loftmaista) tyyliä.

Anonymous kirjoitti...

itse löysin harmaan vanhan samantyylisen parturintuolin pelastusarmeijan kirpparilta 20eurolla!Olin lentää selälleni kun kuulin hinnan,heti lähti kyytiin,ja on ihana ja hyvä istua!!! :)p