25.6.2009

"seinävaate"

Pitihän sitä minunkin kesän alennusmyynteihin sännätä, ja jotain tarttui myös matkaan! Tämä monikäyttöinen mekko saa nyt aluksi olla makkarin koristeena, kun sopii sinne niin hyvin väreiltään, ja ennen kuin raaskin pukea sen päälle (pesemättömässä, hintalapullisessa vaatteessa on mielestäni jotain ylellistä, vaikka se olisikin alennusmyynneistä!) Tällainen "seinävaate" piristää niin mieltä, kuin sisustustakin!
Tupakkaa mainostava pahvitaulu on löytö parin vuoden takaa Saarijärven rompetorilta (klik) ja särmää minusta mukavasti tuota vanhaa talonpoikaiskaappia, jonka muuten ostin aikoinani 500 markalla! (silloin hinta oli kova, mutta koska elin maalaisromanttista sisustuskautta, se oli pakko saada!)

5 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Sopii loistavasti paikalleen puuhelmien kera!

Jutta kirjoitti...

Hih, hieno tuo tupakkamainos :) Ja mekko myös, sopii hyvin väreihin ja näyttää ihanan kesäiseltä näin helteillä.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Voipa olla, että tuo mekko istuukin paremmin tuohon kaapin oveen, kuin minun päälle ;)(heh he)...mutta koska helteet taitaa jatkua, niin taidan liihotella kotinurkilla ihan ilman mekkoa ;)

Anonymous kirjoitti...

Tuo mekko on todellakin kuin pieni taideteos, aivan ihanan kaapin olet saanut uskomattomaan hintaan! Tupakkamainoksessa on kivat värit, mutta muuten en ihan periaatteestakaan mainoksen aiheeseen syty :)

Zanne kirjoitti...

Vaude, tuo Nortti mainos on kyllä loistava! Sellaisen minäkin voisin haluta, koska mieheni polttaa Norttia!! :-DDMutta hinta oli jo silloin aika suolainen, mutta ymmärrän kyllä, kun on pakko saada niin on vaan pakko ;-)