19.4.2009

Kerrankin rennosti

Minä sain järjestettyä viikonloppuna ensimmäiset "stressittömät" lapsen synttärikemut! En pakottanut sankaria askartelemaan teemaan sopivia kutsukortteja, en ommellut uutta pöytäliinaa tai hakenut kukkakaupasta "oikean" värisiä kukkia! Puhumattakaan, että olisin leiponut ja kattanut pöydän notkolleen, tai hermoillut kakun koristelemisen kanssa! (näitä kaikkia olen myös joskus tehnyt).
Oikeastaan olin vähän pakotettu tähän ratkaisuun perhetilanteemme vuoksi (kaksiviikkoisemme on tuonut mukanaan paitsi iloa ja onnea, myös paljon työtä ja huoltakin).
Mutta näin jälkikäteen viisastuneena, taidan ottaa stressittömät juhlat tavaksi!
Aamulla lauloimme "Paljon onnea vaan" ja avasimme yhdessä paketin. Sitten sankari oli uimassa (meillä uimahallissa käyminen on harvinaisia) ja Mäkkärissä syömässä parhaan ystävänsä kanssa. Iltapäivällä syötiin vielä porukalla valmiskakkua ja karkkia ja keksejä! Sankari oli illalla oikein tyytyväinen päivään, vaikka massiiviset kymmenen vieraan kekkerit jäikin tänä vuonna pitämättä. Itsekin havahduin muistamaan, että lasten synttäreillä tärkein on kuitenkin itse lapsi!


1 kommentti:

Ruusukuja 6 kirjoitti...

Kivalta näyttää ja kuulostaa, nuo rennommatkin kemut!!Ja se on kyllä totta, että lapsi itse on tärkein synttäreillään. Kiitos muistutuksesta!