28.9.2014

Suihkuhyllystä pöytä




                           



Facebook ryhmä: Roskalava Jyväskylä jakoi viime viikolla mm. metallisen korkean Ikean kylppärihyllyn. Hain hyllyn autonperään ja viikonloppuna kuskasin sen maaseudun rauhaan, äidin ja minun yhteiseen uuteen projektiin: Putkaan.


Pätkäisimme hyllyn puoliksi, ja niin siitä tuli hyvät ja (tukevatkin) jalat puiselle pöytätasolle. Putkan sisustuksen punainen lanka on jo selvästi löytynyt: "Ei huolita tänne mitään uutena!" Me olemme äidin kanssa jo sen verran kunnianhimoisia kotisisustajia, että tällainen periaatepäätös tuntuu tosi hauskalta ja innostavalta haasteelta!

Mustat tuolit on ostettu käytettynä armeijan myymälästä ja pöydällä oleva kolmihaarainen takorauta kynttilänjalka on äidin kirpparilöytö. Vielä on aika tyhjää, mutta tavara tavaralta sisustus etenee ja viihtyisyys lisääntyy!


Yöksi ei sentään Putkaan jääty (siellä ei ole vettä, lämpöä tai sähköä). Hämärän tullen hiippailimme "isolle talolle" ja siellä totesimme että lasten yöpuvut oli jäänyt kotiin. Mutta koska äiti on aika kätevä mummi, otti hän omat kesätunikansa ja taiteili niistä parilla solmulla lapsille oivat DIYökkärit! ;D




3 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Hyvä punainen lanka- ajatus. Pitääpä itsekkin liittyä tuohon ryhmään.

Omppu Design kirjoitti...

:) Hyviä bongauksia ja uudelleenkäyttöönottoja!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyviä löytöjä ja mahtava ideointi jälkeen kerran!
Taidanpa liittyä samanhenkisten ryhmään tuolla fb.ssa :)
Maria